fbpx

Guus Meeuwis

Meld je aan voor het Facebook event

Met een koffer vol bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten op zijn naam is zanger, componist, muzikant, TV-bekendheid, filantroop en nationale volksheld Guus Meeuwis een van de grootste artiesten van ons land. Zijn verhaal begint in 1995 als hij uit het niets op #1 in de hitlijsten opduikt met een liedje dat hij in eerste instantie voor zichzelf had willen houden.

Per ongeluk in het artiestenvak gerold, maar 25 jaar en ruim 50 stadionconcerten later niet meer weg te denken uit de Nederlandse eredivisie top. “Meeuwis zoekt niet het grote drama, maar de alledaagse pracht, schoonheid en het gewone. Hij behoort tot de absolute top van de makers van het Nederlandse lied”, aldus het juryrapport bij de toekenning van de Edison voor Beste Mannelijke Popartiest.

Wie ooit wel eens een concert van Guus heeft bijgewoond weet wat dat betekent: bezoekers die alle nummers luidkeels stuk voor stuk meezingen en er samen één groot onvergetelijk feest van maken, waar ruimte is voor een lach en een traan.

Inclusief voorprogramma

DATUM

Vrijdagavond 23 juli

Aanvangstijd: 18:00 - 19:00 uur

Eindtijd: 23:00 uur

Uitverkocht!

Rang 2: €49,- p.p.

Rang 1: €59,- p.p.

Exclusief servicekosten.

ABBA Fever Zaterdagavond 24 juli Uitverkocht!
On The Road Again Zondag 25 juli
DI-RECT Zaterdagavond 17 juli