INFO

INFO

Het Zomertheater wordt georganiseerd door Stagelight, Lion Event Support, The Event Warehouse, Coreworks en Jan Vis Entertainment.

Voor avondshows geldt: de deuren van ons sfeervolle openluchttheater openen vanaf 18:00 uur en blijven de hele avond geopend. Vanzelfsprekend willen we bij binnenkomst zoveel mogelijk spreiden, daarom hanteren wij een flexibele inlooptijd. Vanwege de versoepelingen mogen we één uur langer door! Je kunt dus een uur langer genieten van de ultieme live experience. Onze deuren sluiten om 23:00 uur.

Testen voor toegang

Wij zijn officieel geen ‘testen voor toegang’ evenement meer! Dit betekent dat je onze shows kunt bezoeken zonder test- of vaccinatiebewijs te hoeven tonen.

Een begane grond opgesplitst in zaal links en zaal rechts (zaal) en begane grond tribune (tribune). Drie verdiepingen: iedere verdieping bestaat uit 3 flanken (tribune). Dat is de opbouw van ons mooie openluchttheater in een notendop. We delen onze zitplekken op in rang 1 en rang 2. Dit zal overzichtelijk worden weergegeven in onze ticketshop.

Dit is zeker mogelijk! Er zijn tafels voor 2 en tafels voor 4 personen. Deze kun je selecteren via de plattegrond in de ticketshop. Je kunt dus zelf jouw tafels kiezen en zorgen dat je gezellig bij elkaar zit. Let er wel op dat we helaas per volledige tafeltje moeten verkopen, dus voor drie personen zou je een vier-persoons tafel moeten. Let wel op: Wil je een vier persoonstafel boeken, dat kan alleen met een huishouden!

Zeker weten! We zorgen ervoor dat iedereen droog zit, mocht het weer tegenvallen!

Het Zomertheater hanteert geen minimumleeftijd. Het is echter wel zo dat je onder de 18 met begeleiding van een volwassene dient te komen.

Dat is gezond! Er is een mogelijkheid om je fiets te stallen, maar let op: dit is geen bewaakte fietsenstalling!

Wil je een borrelplank bij je tafeltje bestellen? Let dan op, deze is niet glutenvrij/lactosevrij.

Onze algemene voorwaarden: Klik hier. 

Je geniet tijdens een show van een lekker gerecht zoals een pizza of een pasta. Deze kan je online bestellen! Je hoeft geen app te downloaden. Op de tafel zit een QR-code, scan deze met de camera van je telefoon, bestel je eten en drinken, betaal, en je bestelling wordt gebracht!

Je kan ook naar www.butlaroo.app gaan om de QR code te scannen.

Trek in een borrelplank? Deze kan je ook bestellen in de voorverkoop, bij het bestellen van je ticket! Deze plank krijg je op locatie meteen bij binnenkomst.

De lekkerste dranken waaronder bijzondere wijnen en bieren bestel je gewoon tijdens show met behulp van de Butlaroo. Je hoeft geen app te downloaden. Op de tafel zit een QR-code, scan deze met de camera van je telefoon, bestel je eten en drinken, betaal, en je bestelling wordt gebracht!

Je kan ook naar www.butlaroo.app gaan om de QR code te scannen.

*Er zijn zowel alcoholische dranken als non-alcoholische dranken.

Alle zaalplekken zijn rolstoeltoegankelijk (ook voor personen die slecht ter been zijn). De tribuneplaatsen hebben namelijk allemaal een opstapje of trappen, en zijn daardoor NIET geschikt voor rolstoelen (ook niet de begane grond van de tribunes).

Pettelaarse Schans 1, 5216 CG, ’s-Hertogenbosch.

De Pettelaarse Schans is een stervormig veiland ten zuiden van de stad ’s-Hertogenbosch. Het eiland grenst aan het vasteland.

.

Vanaf Den Bosch centraal station rijden er diverse bussen naar de Pettelaarse Schans. Houd hiervoor bushalte ‘Chopinstraat/Provinciehuis’ aan. Dit is vijf minuten rijden vanaf Den Bosch centraal station. Vanaf deze bushalte loop je in vijf minuten naar de Pettelaarse Schans.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van het Provinciehuis (sluit om middernacht). Ook kan er geparkeerd worden op het Transferium Pettelaarpark.

In verband met het beperkt aantal parkeermogelijkheden, willen we je vragen om -indien mogelijk- sportief op de fiets te komen.

Voor ticketvragen en/of ticketproblemen mag er contact worden opgenomen met onze ticketpartner Eventix: Eventix.nl

Ben je je ticket kwijt? Deze kun je heel gemakkelijk opvragen via: klik hier.

Omdat de e-tickets per tafeltje gaan, en niet per persoon, is het niet mogelijk om los van elkaar naar binnen te komen. Je dient dus echt per tafeltje je te melden bij de entree.

Neem contact met ons op via info@hetzomertheater.nl. We proberen binnen 3 werkdagen te reageren op jouw e-mail.