Ga terug naar de homepage, en klik op de show waar je tickets voor wilt kopen.

TICKETS

VANAF €12,50,-

Food

Een overheerlijke luxe borrelplank uitgerust met verschillende kazen, charcuterie, brood, gedroogd fruit, olijven, notenmix.
Tijdens show bestel je heerlijke gerechten waaronder curry’s en salades volledig coronaproof met behulp van de Butlaroo app. Zorg dat je deze app download. Dat doe je hier.

Dranken

Tijdens show zijn er overheerlijke wijnen en bieren te bestellen. Liever een frisje? Geen probleem! Je bestelt jouw drankjes coronaproof met behulp van de Butlaroo App. Zorg dat je deze app download. Dat doe je hier.

Overdekte terras- of tribuneplaats

Op ons sfeervolle Sunset Terrace (plek voor 450 personen) staan een tafel en zitplaatsen klaar voor jou en jouw gezelschap. Of ga je voor een tribuneplaats (plek voor 300 personen)? Waar je ook zit: je zit altijd up en close met jouw favo artiest.

Twee- of vierpersoons

Je koopt een ticket voor een tweepersoons- of vierpersoons tafel. Er zijn iedere show maar 750 plekken beschikbaar. Tijdens het kopen van jouw entreeticket kun je kiezen waar jij en jouw gezelschap zitten. Ben er dus snel bij zodat jullie de beste plekken hebben!
Ga terug naar de homepage, en klik op de show waar je tickets voor wilt kopen.